PERSONEELSDIENSTEN

Er zijn situaties waarbij u er de voorkeur aan geeft een medewerker in vaste dienst te nemen. Hierin kan IMOS u assisteren. Wij kunnen de werving, selectie, het plaatsen van advertenties, briefselectie, het voeren van uitgebreide gesprekken, eventuele communicatie- en psychologische testen van u overnemen.Wij stellen de door ons geselecteerde kandidaten aan u voor waarna u uw keuze maakt. Dit bespaart u veel kostbare tijd. Een bijkomend voordeel kan zijn dat niemand te weten komt dat u een bepaalde vacature heeft.

Sommige organisaties kunnen wel wat hulp van buitenaf gebruiken. Door enorme groei of juist door stagnatie van groei komt de organisatie onder druk te staan. IMOS levert personeelsadviezen op maat en kan desgewenst interim kader en reorganisatieadviseurs leveren. Gezien onze ruime ervaring kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

DETACHERING
Dit is een flexibele vorm van het inzetten van vakmensen binnen uw bedrijf. U vraagt een man of vrouw met een bepaalde opleiding en competeties en ervaring, u geeft ons aan hoe lang u denkt hem of haar nodig te hebben en wij zoeken de juiste medewerker voor uw bedrijf. Onze medewerkers krijgen dan een detachering contract voor de duur van de detachering. Tussentijds en na afloop evalueren wij met u en met de medewerker hoe de opdracht is verlopen. Ons grote personeelsbestand en onze ruime ervaring dragen ertoe bij dat wij op korte termijn de juiste medewerkers kunnen bieden. De voordelen van detacheren zijn dat u voor bepaalde tijd een ervaren en goed opgeleide werknemer krijgt,die niet bij u in dienst is. U hoeft bovendien niet zelf te adverteren en te selecteren en toch wordt de continuiteit gewaarborgd. Daarnaast zijn kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd.

WERVING & SELECTIE
IMOS is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. IMOS heeft als onderdeel van Lowland International Group een brede ervaring op dit gebied. IMOS is ook actief met het vervullen van interim opdrachten op het gebied van Human Resources en veranderingstrajecten. Wij begeleiden reorganisaties en verandertrajecten op HR gebied een ook kunnen wij een tijdelijke extra werkdruk wegenemen door het leveren van interim personeel